Sari la conținut

Despre mine: Casian Flavius Domnariu

Povestea mea

M-am născut în Sibiu, România, la data de 1 iunie 1979. “Am crescut, visurile au dispărut; adolescent am ajuns, la învățat m-au pus”. Am trecut prin două universități; prima încercare la facultatea de Chimie Alimentară. Cu timpul mi-am dat seama că această carieră nu era pentru mine. Nu simțeam nicio atracție pentru această profesie și am renunțat după doi ani. Am ales să plec la muncă în Germania.

La întoarcerea în România, am făcut a doua încercare de a studia la universitate, de data aceasta în Marketing. După un an de studii, am renunțat din nou și am plecat la muncă în Luxemburg. În paralel cu munca, mă și distram.

“Știam că pot face mai mult, știam că-mi lipsește ceva, știam că asta nu era viața pe care mi-o doream: studii, muncă, distracție, mai multă muncă și distracție din nou!”.

Ajuns în Republica Dominicană (la vârsta de 36 de ani), cu o investiție în imobiliare, credeam că asta-i schimbarea pe care mi-o doream și îmi imaginam un viitor cu rezultate. De asemenea, constitui o mică afacere în domeniul gastronomic, muncind de dimineața până noaptea târziu.

La 39 de ani, o persoană pe care o respect foarte mult, un tânăr de 30 de ani, mă inspiră și mă face să înțeleg cealaltă latură a vieții, o latură cu o muncă diferită. O latură pe care mulți oameni nu vor să o accepte.

Mai mult decât atât, descoperă întreaga poveste care stă scrisă în prima mea carte și multe altele în celelalte cărți. Află DE CE, în anul 2018, pentru prima dată în viața mea, iau o decizie; și CUM această decizie a făcut să-mi schimb complet modul de viață.

Când vrei să îndeplinești un obiectiv, pune-ți mereu aceste întrebări:

Am abilitățile necesare pentru a atinge acest obiectiv? Dacă nu, cât timp îmi va lua să învăț aceste abilități? Cât din resursele mele finaciare voi avea nevoie pentru a realiza acest obiectiv? Atingerea acestui obiectiv va avea un impact pozitiv asupra celor din jurul meu? Am disciplina necesară pentru a atinge acest obiectiv? Sunt dispus să sufăr consecințele încercării de a realiza acest obiectiv? Familia și prietenii mei îmi vor susține decizia de a urmări acest obiectiv? Chiar mă voi considera un om de succes dacă voi atinge acest obiectiv? Ce voi face dacă nu am succes la prima încercare?

Aceste întrebări nu sunt pentru a te descuraja, ci pentru a te ajuta să te pregătești pentru succes.

Transmit

Prin cărți transmit ceea ce am învățat de la alți oameni care au făcut o schimbare.

Inspir

Printre rânduri te inspir prin trăirile, emoțiile și gândurile mele.

Schimbarea o faci tu

Tu ești unicul care poți să o faci. Nu depinde de nimeni. Totul depinde de tine.

El iubește disciplina

Cum să crești încrederea în sine și motivația

Trezește-te și visează din nou

Asistență pentru servicii