Sari la conținut

Cărți online de dezvoltare personală.

În această librărie online găsești cărți motivaționale care, deși nu sunt cărți pdf și nu sunt considerate cele mai bune cărți, sunt menite să ajute cititorii să facă un pas în direcția unei vieți mai bune. Aceste cărți oferă o perspectivă diferită asupra modului în care gândim, conțin sfaturi practice, exemple trăite și multă inspirație.

Noua economie

Această eră informațională, era internetului și a tehnologiei s-a remarcat foarte puternic din anul 2000, când câțiva oameni “anormali” au dezvoltat idei noi și le-au transformat în aplicații și mari afaceri digitale. Aceasta este epoca în care trăim. Economia în care ne mișcăm.

Încredere și motivație

Încrederea în sine și motivația sunt forțele care ne obligă să ne străduim pentru succes, ne ajută să deblocăm întregul potențial al minții noastre și ne mențin concentrați și dedicați continuu atingerii obiectivelor noastre.

Disciplină

Disciplina este total contrară unei simple acțiuni din rutina zilnică. Este exact ceea ce ne face riguroși. Disciplina este planul tău zilnic, săptămânal, lunar și anual. Un plan scris, plin de obiective. Disciplina bună este întotdeauna o succesiune de provocări și recompense.

Visuri și imaginație

Visurile care au început să fie distruse din copilărie, se scufundă în adolescență și dispar odată cu imaginația în stadiul nostru adult. Sunt “moarte” acolo, în trecut, și foarte bine ascunse.

Nu vând cărți, ci vând informații care schimbă vieți și care le dă oamenilor puterea de a depăși modelele negative ale trecutului pentru a putea progresa în prezent și aspira la un viitor mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *